“Disclaimer: deze 30 dagen is ongeschikt voor mensen die geen zin hebben in een bak levenslust. 🙂

Rust!’ schoot er door mijn hoofd, ‘wat ik echt wil is rust maar dat kan vast niet de bedoeling zijn’.  Zo begon mijn inspiratie-avontuur. ‘Michèle’s 30 DAGEN gaat toch over actie, de beuk erin! Vroeg ik mij luidop af. En toch is ‘rust’ precies dat wat mij die 30 dagen uiteindelijk heeft gebracht. 

Michele zorgt voor inzicht. Ze inspireert je om iedere dag een klein stapje in de goede richting te doen. Het is onvoorstelbaar wat je in 30 dagen allemaal kan bereiken. Het is aan mij om die kans te pakken en de kwaliteit van mijn leven te verbeterenDisclaimer: deze 30 dagen is ongeschikt voor mensen die geen zin hebben in een bak levenslust. 🙂

Matthijs Numan – Chief Service Designer – We Think Next

“Zeer waardevolle sparringpartner voor impactmakers en versneller voor pioniers in de nieuwe economie”

Michèle is een verbinder pur sang.  Met haar warme persoonlijkheid, niet-lullen-maar-fiksen mentaliteit, brede kennis, ruime ervaring en uitgebreide netwerk is ze een zeer waardevolle sparringpartner voor impactmakers. Ze is absoluut een versneller voor pioniers en daarmee voor de beweging in de nieuwe economie.”

Janne Willems, Cognitieve Neurowetenschapper | Social Activist | Auteur | Oprichter Seize Your Moments

“Geen zweverig gedoe, maar Rotterdamse nuchterheid en daadkracht. Michèle’s aanpak geeft je een heerlijke oppepper!”

Michele’s energie werkt heel aanstekelijk. Daarmee krijgt ze mij in beweging! Haar verhalen, tips en aanpak zijn heel praktisch, herkenbaar en toepasbaar. Geen zweverig gedoe. Maar Rotterdamse nuchterheid en daadkracht. Michèle’s aanpak geeft je een echte oppepper! Heerlijk!

Karin Welp, Stadsmaker Rotterdam / Projectleider

“Na 2 dure businesscoaches zonder gewenste resultaat, wist ik dat ik maar één ding nodig had: Mies!”

Na 2 dure businesscoaches versleten te hebben zonder het gewenste resultaat bedacht ik me dat ik maar 1 ding nodig had. Mies! Waarom? Omdat ze niet uit theorie en modellen werkt, maar vanuit haar eigen levenservaring in de praktijk. In alle opzichten maakt dat Michèle een waardevolle en praktische sparringpartner die je in korte tijd echt duurzaam verder brengt. Zowel op persoonlijk als professioneel vlak. Met haar Rotterdamse Niet Lullen Maar Poetsen mentaliteit durft ze mij een oprechte spiegel te houden zodat ik op mijn eigen pad blijf. Mies gaat niet op de stoel van de coach zitten, maar ze gaat juist naast me staan en kijkt met me mee, waar ik naartoe wil. Dan komt de bevlogen sparringpartner in haar omhoog, die voor me door het vuur gaat. Ze levert haar meedenkkracht, ervaring en groot netwerk met wat ik nodig heb. Verbind me eventueel direct aan de juiste mensen zodat ik heel makkelijk kan versnellen. En niet te vergeten is Michèle gewoon een tof wijf met een warm hart en Rotterdamse humor die durft te zeggen waar het op staat en je een eerlijke schop onder je kont verkoopt. Je chearleadert als ze trots op je is, een luisterend oor als het even niet lekker gaat, maar bovenal een businessbuddy met wie ik ECHT verder kom. Dank Mies!

Wanda Catsman Professioneel wandelaar | Wandeltrainer & Wandelblogger

Het leven is tekort om voor je uit te blijven schuiven, Mijn advies: “Grijp dit programma met beide handen vast & ga ervoor!” De komende 30 dagen gaan vanzelf voorbij, waarom zou je niet gaan doen wat je altijd al wilde doen! Laat Michèle je daarbij helpen!

De 30 dagen van Michèle is een leuk & leerzaam programma waar je ECHT iets aan hebt. Of je nu pas begint met ontdekken wat je echt wilt of dat je al een stuk verder bent met het realiseren van je dromen, doel of ideeën, dat maakt niet uit. Je kunt het programma keer op keer herhalen om jezelf op scherp te zetten en jezelf er aan te herinneren waarvoor je ’s morgens je bed uit stapt. Dit is echt een programma ‘for life’.

Ik sta meer in mijn kracht, volg mijn eigen verhaal, weet specifieker wat ik wel en niet wil en merk dat alles lekker is gaan stromen. Ik weet beter waar mijn valkuilen zitten en hoe ik mezelf er weer toe kan zetten om die te overwinnen. Met een paar simpele dingen die heel makkelijk toe te passen zijn. Ik leef meer in lijn met mezelf en dat zorgt ervoor dat ik happy aan de slag kan iedere dag.

Het leven is tekort om voor je uit te blijven schuiven, Mijn advies: “Grijp dit programma met beide handen vast & ga ervoor!” De komende 30 dagen gaan vanzelf voorbij, waarom zou je niet gaan doen wat je altijd al wilde doen! Laat Michèle je daarbij helpen!

Annemieke De Kroon – Ondernemer | Foodexpert | Bestseller kookboeken schrijfster

 

“Ook al wil je iets nog zo graag, de echte actie, dat blijft vaak achterwege. En precies daar komt Michèle om de hoek!”

Plannen maken, wensen uitspreken, dromen visualiseren. We nemen ons voor om ‘voortaan dit..’ of ‘in de toekomst dat..’ te doen. Ook al wil je iets nog zo graag, de echte actie, dat blijft vaak achterwege. En precies daar komt Michèle om de hoek!

Haar 30 dagen biedt jou een houvast en geeft je richting. Je krijg tips, tools en opdrachten waardoor je jouw idee omzet in daadwerkelijke actie.
Dertig dagen lang ben je onderdeel van een leuk inspiratie-avontuur waarin je met kleine haalbare stapjes steeds dichter bij je doel komt. Michele inspireert en houdt je in de gaten. Heb jij een plan maar kom je er steeds niet toe en betrap je jezelf op uitstelgedrag? Meld je dan aan voor de 30 dagen van Michèle Sparreboom, hier ga je geen spijt van krijgen!

Jet van Paassen – Adviseur Social Media Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat

“Deze 30 dagen heeft me een enorme energieboost gegeven en ik kan weer vol zelfvertrouwen en uitdaging lekker mezelf zijn!”

Door dit 30 dagen avontuur heb ik weer een stukje van mezelf gevonden. Niet dat ik het kwijt was, maar het werd overschaduwd door veel factoren. Door het volgen van het 30-dagen avontuur van Michele Sparreboom heb ik meer ruimte om me zelf te zijn. Al met al heeft dit een enorme energieboost gegeven en kan ik weer vol zelfvertrouwen en uitdaging lekker mezelf zijn!

Nienke Schuil, Regisseur ruimtelijke ontwikkeling, landschap en natuur at Natuur en Milieufederatie Zuid-Holland

“Michèle heeft het talent om in 30 dagen vuurtjes aan te wakkeren waardoor mensen tot leven komen. Ik ben inmiddels 12 kilo afgevallen en heb een boek geschreven!”

Soms kom ik van die mensen tegen waarvan ik zeg DIE IS ECHT! Zo iemand die straalt en waarbij de wereld mee gaat stralen. Ik weet niet WAT en HOE Michèle het doet … maar zij heeft het talent om vuurtjes aan te wakkeren waardoor dingen gebeuren en mensen tot leven komen. Inmiddels heb ik dankzij Michèle meerdere keren een 30 dagen gedaan met als resultaat 12 kilo afgevallen. Daarnaast hielp ze mij m.b.t. het schrijven van mijn e-boek, De 8 schatten van Santiago.

John van der Sluis – Ondernemer

“Snelheid, kwaliteit, creativiteit en passievol zijn voor mij de woorden die ik zou gebruiken om Michèle’s kwaliteiten te kenmerken”

Michèle heeft mij gecoacht tijdens mijn tijd bij de Traverse in Rotterdam toen ik 16 was en nog geen kwalificatie tot MBO2 had. Tot de dag van vandaag, nu 9 jaar, later hebben wij nog steeds goed contact met elkaar. Inmiddels heb ik European Studies gedaan en ben ik inmiddels uitgegroeid tot succesvol Recruiter en Business Consultant . Zij is voor mij een grote inspiratie, waarmee ik over alles kan sparren en die mij nieuwe inzichten kan geven wanneer dat nodig is. Daarnaast heeft Michele een ontzettend groot en waardevol netwerk, die ze maar al te graag inzet om de juiste mensen aan elkaar te verbinden. Ook hiervan heb ik vaak gebruik mogen maken. Snelheid, kwaliteit, creativiteit en passievol zijn voor mij de woorden die ik zou gebruiken om haar kwaliteiten te kenmerken.

Varida Buitenhuis – Business Consultant PHP  StarApple

“Onwerkelijk af en toe welke stappen ik heb gezet en hoeveel er in zo’n korte tijd is gebeurd.

Michèle heb ik leren kennen als een zeer nauw betrokken, down to earth sparringpartner en inspirator. Vanaf onze 1e ontmoeting heeft ze me zo onwijs geholpen op zowel persoonlijk als zakelijk vlak. Eens in de zoveel tijd spreek ik weer een uurtje af om te sparren. En dan moeten we er elke keer weer om lachen hoe ik bij haar binnen kwam, welke stappen ik sindsdien gezet heb en dat er in zo’n korte tijd al zo veel gebeurd is. Onwerkelijk af en toe.

Dank Michèle voor al je inspiratie en hulp tijdens en buiten de 30-dagen challenges!!! Dat we maar veel kunnen blijven lachen … 😉

Hanneke ClaasensEigenaar – Blend15 en GolfSucces

“In 30 dagen leuke ideeën voor jezelf en je leven waarmaken ook al lijkt het ver weg”

Michèle’s oprechte interesse, warmte, kick-ass mentaliteit en betrokkenheid maken dat je het echt gaat geloven; namelijk DAT JE HET KAN! En wat kan je dan? Het verschil maken in je leven, je leuke ideeën waarmaken, ook al lijkt het ver weg en onbereikbaar.

Mariëlle Wildeboer, HR Manager – Blue Water App

“Geen concrete vraag en tegelijk teveel dromen. In 30 dagen heb ik mijn dromen juist geordend en vooral me weer gefocust.”

Ik had juist even geen concrete vraag en eigenlijk tegelijkertijd teveel dromen waar ik niet mee in de weer was. Ik ben de 30 dagen van Michèle gaan doen omdat ik werd aangetrokken door de inspiratie en positiviteit die ervan uitging: daar heb ik ook weldadig veel van ontvangen.  Mies weet de juiste snaar te raken waardoor m’n vuurtje weer gaat branden. In 30 dagen heb ik mijn dromen juist geordend en vooral me weer gefocust. Dat heeft me intensieve ervaringen opgeleverd, die dankzij het netwerkje waar Michèle je mee omarmt tot feestjes hebben geleid. Kortom: mijn dromen beginnen pas op stoom te komen! Het was 30 zeeeer dierbare dagen, terwijl ik er toch doodgewoon en zenuwachtig aan begon. Merci á Mies”

Anouk Apeldoorn – Kunstenaar en Cabaretier