Toen ik 40+ werd, besloot ik alleen nog maar te doen waar mijn hart van in de fik gaat. Niet altijd maar zorgen, hollen, rennen, vliegen en achter de feiten aanrennen. Ik wil genieten. Meer aandacht en tijd te geven aan het ‘joie-de-vivre-gevoel’. Maar heel eerlijk…..ik ben het een beetje verleerd. Tijd om op een nieuw inspiratieavontuur te gaan.

Op internet kwam ik alleen maar lifestyle, reizen, mode, gezondheid, dromen waarmaken, meeslepende succes behalen, miljonair voor je 30e, strakkere billen, coretraining, perfecte huizen, dure spullen, make-up, relaties met mr. Perfect, mamablogs. Pffff….ik werd er doodmoe van, want altijd is er maar dat moeten. Doe even normaal. Nog gekker, nog groter. Ik weet wat het is om alles te verliezen en hoe kort het leven is. En de mooie dierbare wijze les wat het me geleerd heeft, is dat je één ding altijd hebt…jezelf….en het nu.

Opstaan met een grijns op mijn bakkes

Ik ben 40+ en ik vind het heerlijk! Ik hoef steeds minder van mezelf. Behalve genieten. Niets is perfect in mijn leven, maar het is mijn leven en mijn leven klopt. Ik wil de tweede helft van mijn leven doorbrengen met dingen doen waar mijn hart echt van in de fik gaan. Zoals goddelijk eten, verhalen schrijven, min-avonturen beleven dichter bij huis, heerlijke koffie drinken, liefhebben, genieten met mijn lief, mijn kudde kids uit mijn hart, mijn vrienden, me suf lachen, wildvreemde mensen ontmoeten, door ze verwonderd raken en van ze leren, genieten in Zeeland, fietsen door Rotterdam, simpel genieten van de dingen die het leven in zijn pure natuur zo ongelooflijk mooi maken en kijk waar de dag mij brengt. Ik wil ‘s ochtends opstaan met een grijns en een dankbaar hart en ‘s avonds ook zo naar bed gaan. Ik heb dat al voor een groot deel. Maar ik mag mezelf nog meer toestaan om te genieten. Nog meer. Dit is mijn tijd!

Tranen over een wangen en een portie simpel levensgeluk

Ik heb behoefte aan iets anders. Op internet kom ik geen leuke ‘verhalen’blogs tegen. Het zijn allemaal tips waarmee je iets moet beter maken. Ik wil gewoon zitten en me gek lachen over een maffe blog die zo ongelooflijk herkenbaar is, dat de tranen over mijn wangen biggelen. Ik wil lekker relaxen. Ik wil geïnspireerd worden door iemand, waarin ik me herken. Die me laat genieten zonder dat ik iets moet, maar wel inspireert om te gaan ontdekken als ik dat zou willen. Ik wil me niet meer constant verbeteren en meegaan in dat grootste meeslepende. Ik wil gewoon simpel levensgeluk. Iedere dag weer. Beleven en genieten met een zachte G. Van die dingen waar mijn hart van in de fik gaat. Ik wil geraakt worden door de schoonheid van het leven. Vermaakt worden. Wegdromen. Een grijns op mijn gezicht getoverd krijgen. Geïnspireerd worden.

Combinatie van alle facetten die het leven rijk maken

Er zijn heel veel dingen die het leven mooi maken en ik wil mezelf nog meer voeden met inspiratie. Dus besloot ik het zelf te doen, zoals ik altijd alles in mijn leven heb gedaan. Op zoek naar de mensen en verhalen, die het wel kunnen en hun geheim te ontdekken. Een nieuw avontuur is geboren. Met MiesWorld, ooit mijn bijnaam als KLM-stewardess. En nu de naam van deze persoonlijke belevenis blog. Welkom in mijn wereld vol leuke mensen en dingen die de wereld, mijn wereld toffer maken. We gaan op ontdekkingstocht langs mensen die het combineren van alle facetten die het leven rijk maken tot een kunst hebben verheven. De echte levenskunstenaars of… de moderne hippies zoals ik ze noem.

Belevenissen als levensavonturier

Op deze blog vind je mijn belevenissen als levensavonturier. Een kleurrijke verzameling van verhalen, avonturen, spontane en geplande ontmoetingen, ontdekkingen, foto’s, ervaringen en inspirerende levenslessen die ik graag met je deel. Omdat ik hoop, dat het je raakt, vermaakt en inspireert, maar bovenal je onbedaarlijk laat lachen, soms in je hart raakt, je een stukje met me meegeniet en je herinnert aan hoeveel heerlijke dingen jij ook in je leven hebt. Ik ga op zoek naar mijn ontdekkingstocht naar Live Slower. Enjoy More.

Mijn vrolijke bucketlist

Daarnaast heb ik besloten om mijn “40+ BUCKETLIST OF UNLIVED DREAMS & FUN STUFF” te maken en als die dingen te gaan doen die ik al veel te lang heb uitgesteld of waarvan ik heb gezegd dat ik die niet zou kunnen…..die heerlijk allemaal te gaan beleven en ervaren. Geen achterlijk grote dingen. Maar gewoon dingen die ik nog eens zou willen beleven, leren of ervaren.

Ga je mee op belevenisavontuur?