Wanneer mensen geïnspireerd zijn, kunnen ze de hele wereld aan.

Davide Martello

Inspiratie, een prachtig woord met een grootse betekenis.
Het betekent letterlijk leven ‘inademen’, ‘inblazen’, ‘bezieling’ en ‘levenwekkende kracht’.
Het is van puur belang voor een flink portie levenslust.

Net als frisse lucht inademen, mooi eten, drinken, lachen, liefde, vriendschap en genieten van Moeder Natuur.
Inspiratie geeft je hoop. positiviteit, pure kracht, motivatie van binnenuit, een flinke bak energie, creativiteit en plezier.

Hoog tijd om van onze inspiratie ‘serious business’ te maken.

Welkom bij MiesWorld’s InspiratieClub

MIESWORLD’S INSPIRATIECLUB

Maak jouw inspiratie prioriteit

Inspiratie, een prachtig woord met een grootse betekenis.
Het betekent letterlijk leven ‘inademen’, ‘inblazen’, ‘bezieling’ en ‘levenwekkende kracht’.
Het is van puur belang voor een flink portie levenslust.

Net als frisse lucht inademen, mooi eten, drinken, lachen, liefde, vriendschap en genieten van Moeder Natuur.
Inspiratie geeft je hoop. positiviteit, pure kracht, motivatie van binnenuit, een flinke bak energie, creativiteit en plezier.

Hoog tijd om van onze inspiratie ‘serious business’ te maken.

Welkom bij MiesWorld’s InspiratieClub

Word lid van MiesWorld inspiratieclub

& ontvang exclusieve content

Met veel liefde maak ik een tweewekelijkse podcast, schrijf ik sappige eet-en (be)leefanekdotes op, deel ik leuke simpeler leven tips en bootrecepten en geef ik jullie een ongecensureerd inkijkje in mijn leven als 40-plusser op ontdekkingsreis om de tweede helft van mijn leven de leukste te maken.

Sommige verhalen zijn gratis beschikbaar, maar de podcast kost wel geld om te maken. Door lid te worden van de MiesWorld InspiratieClub support jij ‘de maker’ en kan ik nog meer flauwe grappen de wereld inslingeren.

Word vandaag nog lid – voor €10,00 per maand

BELEEF MIESWORLD INSPIRATIECLUB

Samen slap lachen, leren en elkaar inspireren

Chronische self-care en je leukste tweede helft leven leiden. Zowel professioneel als persoonlijke.

Een toffe community van leuke bewuste vrouwen met de gedeelde intentie om van de tweede helft van ons leven een heel leuk feest te maken. Get the coaching and support you need to care for yourself—mind, body and spirit. Wanneer je je verbonden wilt voelen met toffe vrouwen zoals jij, dan is de Inspiratieclub community als een heerlijk warm bad. Een club waar je nieuwe vrienden kunt maken, ideeën met elkaar kunt delen, aangemoedigd wordt of je werkelijk slap kunt lachen van herkenbaarheid. Join the club!

Hey, hoi, hallokidoki en hartstikke welkom op weer een stukje internet overgenomen door VanVerhalen. Wij zijn Florine (‘die drukke’) en Thijs (‘die lange’) en wij vertellen verhalen en poepen zo nu en dan op emmers. Met veel liefde maken wij een tweewekelijkse podcast, schrijven wij sappige reisanekdotes op, delen we wildkampeertips en busrecepten en geven we jullie een ongecensureerd inkijkje in ons leven als fulltime nomaden.

Deze podcast (en de content op de website overigens ook) is gratis beschikbaar (en dat blijft hij), maar kost wel geld om te maken. We willen jullie daarom vragen om ons te steunen. Zo kunnen wij ons Podbean-abonnement en de serverkosten voor de website betalen en meer flauwe grappen de wereld inslingeren.

Geniet je van onze verhalen, heb je wat aan de tips die we delen of draag je deze floddertjes een warm hart toe, help ons dan de wereld te blijven veroveren in uniseks regenjassen en afritsbroeken en overweeg een donatie!

Je beleefverhalen en wekelijkse inspiratiemails vol frisse tips, praktische tools en leuke levenslessen en avonturen in MiesWorld InspiratieClub geven gelijk een frisse boost aan mijn week. Super. You do indeed make inspiration serious business!

Esther – Journalist & Consultant

WE ALSO OFFER

Hier gelooft MiesWorld in. Jij ook?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Phasellus ultrices magna vel lorem molestie, sed finibus leo placerat. Nulla non purus venenatis, faucibus enim sed, porta leo. Suspendisse posuere tincidunt tortor, at finibus ectus congue vel. Nunc cursus pellentesque erat in porta.

  • Langzamer leven. Meer genieten.

  • Goed voor de wereld. Lekker voor jou.
  • Spiritualiteit en rode wijn gaan prima samen.

Lachen en janken voor 2,50 euro per week.. maar vooral de gezelligheid vinden bij elkaar en .. gluren bij de buren Heerlijk! 

Luciënne – Senior Eventmanager Gemeente Rotterdam

Betaalbare memberships

Join MiesWorld’s Inspiratieclub

MiesWorld’s InspiratieClub Membership maakt het heel makkelijk en leuk om een geïnspireerd leven te leiden. Het biedt je een houvast en richting. Je moet het wel zelf doen, maar je doet het nooit alleen. Vanaf het moment dat je meedoet, word je onderdeel van een leuke club ‘mooie toffe wijven’ die gelijkgestemd zijn. Die met elkaar gieren van de lach. Elkaar aanmoedigen. Elkaar versterken. Elkaar tot op het bot inspireren. Mooie gesprekken voeren. Had ik al gezegd, slap lachen?

Deze club houdt elkaar bij de les, op het juiste pad en samen maken we onze wereld en daarmee de wereld een stukje toffer.

Flexibel: Maand Membership

10,00per maand
  • Focus van de maand
  • Wekelijkse inspiratie in inbox met tips, tools & tricks
  • Maandelijkse Q&A video
  • Deelname MiesWorld’s leukste besloten online clubhuis voor extra support en inspiratie
  • Vroege vogel toegang, kortingen en leuke duurzame deals

Beste Deal: Jaar Membership

100,00per jaar
  • Alle content als het Flexibele Maand Membership
  • incl. 2 maanden gratis

Hoi, ik ben Michèle (Mies)

Ik ben hier om je te herinneren waar je ‘s ochtends met plezier je bed voor uit komt! 

Het leven is geen hogere wiskunde meer voor 40-plus vrouwen zoals jij en ik. We hebben in ons leven voor hetere vuren gestaan en we hebben genoeg persoonlijke en professionele ontwikkeling doorgemaakt. We kennen onszelf inmiddels best goed en zijn ook best gelukkig. We doen ook echt wel wat we leuk vinden. Maar met alle rollen die we te vervullen hebben, kan het soms ook echt veel zijn. Je bent vaak zo druk met het oplossen van de problemen van anderen, zowel zakelijk als privé, dat je echt te weinig tijd neemt voor jezelf. Je bent een sterke ‘wijf’, maar jouw behoeftes raken nog wel eens ondergesneeuwd.

Maar luister. Truthbomb! We zijn wel aanbeland in de tweede helft van ons leven. We worden er niet jonger op en uitstellen is geen optie meer. Onze tijd is nu. We hebben alles in ons om daar een te gekke waardevolle tweede helft van te maken. Als we nog plannen, dromen en wensen hebben voor ons leven en de wereld om ons heen, dan is het nu de beste tijd. Besluiten waar we onze tijd, geld en energie aan willen besteden. Waar we ECHT van aan gaan. Alleen moeten we daar wel heel bewust tijd voor nemen. Je moet het wel zelf doen, maar niet alleen. I’ve got your back.

Met alles wat ik doe, is het mijn missie om jou en mezelf aangefikt te houden over wie we zijn, ons werk, ons leven. En ik ben vastbesloten om de tweede helft van mijn leven de beste te maken. Jij ook? Kom we gaan!

Meld je vandaag nog snel aan – € 10,00 per maand

Je wekelijkse inspiratiemails zijn heerlijk om te lezen. Jij weet iedereen (en jezelf) altijd weer te inspireren en de juiste dingen te zeggen.

Soms val je (ik!) terug en heb je iemand nodig die je op het rechte pad zet. Zonder ingewikkeld gedoe, maar met fik-praat. Als ik dan jouw berichtje ontvang, zie ik direct al het toffe wat het me gebracht heeft. Dat is heel cool!

Pascale – Directeur Fors Veilig en Red Confetti

Ik vind het iedere keer weer heerlijk om mee te gaan op MiesWorlds inspiratie-avontuur en laat me regelmatig lekker vermaken, aanzwengelen en vertroetelen door jou.

Sandra de Haan, directeur De Vertelschool