Wil je

meer plezier in je werkrelaxter leveneen zee van ruimtevan de tweede helftjouw beste helft makeneen frisse start

Voor toffe  40+ vrouwelijke professionals die van de tweede helft van hun leven de beste willen maken

Herken je dit?

 • Je bent 40+ vrouw die haar thuissituatie combineert met een drukke baan.
 • Je bent best gelukkig, maar je leven is wel druk.
 • Je vervult dagelijks vele rollen.
 • Je hebt een oneindige to-do list. Zowel zakelijk als privé
 • Je bent maatschappelijk bewust
 • Je klaagt niet, maar als je eerlijk bent ligt teveel op je bord.
 • Je lost vakkundig eerst alle problemen van anderen op, waardoor jouw behoeftes regelmatig ondergesneeuwd raken.
 • Je snakt naar wat meer ruimte in je hoofd, agenda en leven. En meer energie!
 • Nu je de 40 gepasseerd ben, denk je steeds vaker na over de tweede helft van je leven.
 • Je droomt over langzamer leven en meer genieten.
 • Meer tijd vrij maken voor jezelf en wat jij echt wilt.
 • Je hebt stiekem nog wel dromen, plannen en wensen voor jezelf en je leven, maar waar begin je?

LifeCoach | Sparringpartner voor 40 + vrouwelijke professionals
Spreker

Mijn belofte: I’ve got your back!

Hoi, ik ben Michèle Sparreboom

Het leven is geen hogere wiskunde meer voor 40-plus vrouwen zoals jij en ik. We hebben in ons leven voor hetere vuren gestaan en we hebben genoeg persoonlijke en professionele ontwikkeling doorgemaakt. We kennen onszelf inmiddels best goed en zijn ook best gelukkig. We doen ook echt wel wat we leuk vinden. Maar met alle rollen die we te vervullen hebben, kan het soms ook echt veel zijn. Je bent vaak zo druk met het oplossen van de problemen van anderen, zowel zakelijk als privé, dat je echt te weinig tijd neemt voor jezelf. Je bent een sterke ‘wijf’, maar jouw behoeftes raken nog wel eens ondergesneeuwd.

Maar luister. Truthbomb! We zijn wel aanbeland in de tweede helft van ons leven. We worden er niet jonger op en uitstellen is geen optie meer. Onze tijd is nu. We hebben alles in ons om daar een te gekke waardevolle tweede helft van te maken. Als we nog plannen, dromen en wensen hebben voor ons leven en de wereld om ons heen, dan is het nu de beste tijd. Besluiten waar we onze tijd, geld en energie aan willen besteden. Waar we ECHT van aan gaan. Alleen moeten we daar wel heel bewust tijd voor nemen en een inspirerend plan voor onszelf maken. Een inspiratie roadmap voor de tweede helft van ons leven. Een Lonely Planet met de beste ingrediënten voor jouw leukste werk en leven.

Je moet het wel zelf doen, maar niet alleen. I’ve got your back. Ik ben een internationaal gecertificeerd coach en trainer. Bovendien ben ik ervaringskundige in de praktijk. Ik ga niet op de stoel van een coach zitten, maar ik ga naast je staan. Wat je nodig hebt is een sparringpartner. Iemand die je meedenkkracht geeft. Samen met jou een frisse blik op zaken werpt waardoor je nieuwe inzichten krijgt. Eventueel verbind ik je aan de juiste mensen, zodat je makkelijk kunt versnellen.

Ik doe dat online via de besloten MiesWorld InspiratieClub waarin je regelmatig inspiratie, tips & tricks ontvangt. En via mijn 30 dagen Frisse Start-programma. Deze laatste kun je zelf doen via de online training. Of je gaat er helemaal voor en pakt de VIP. Daarmee ga je the extra mile met 1-op-1 sparringsessies met mij. Met alles wat ik doe, is het mijn missie om jou aangefikt te houden over jezelf. Kom we gaan!

De 30 dagen van Michèle is een leuk & leerzaam programma waar je ECHT iets aan hebt. Of je nu pas begint met ontdekken wat je echt wilt of dat je al een stuk verder bent met het realiseren van je dromen, doel of ideeën, dat maakt niet uit. Je kunt het programma keer op keer herhalen om jezelf op scherp te zetten en jezelf er aan te herinneren waarvoor je ’s morgens je bed uit stapt. Dit is echt een programma ‘for life’. Het leven is tekort om voor je uit te blijven schuiven, Mijn advies: “Grijp dit programma met beide handen vast & ga ervoor!” De komende 30 dagen gaan vanzelf voorbij, waarom zou je niet gaan doen wat je altijd al wilde doen! Laat Michèle je daarbij helpen!

Annemieke – Ondernemer

Resultaat in 30 dagen met kleine haalbare stapjes

Voordelen & opbrengsten

WERKEN MET MIJ

Maak jezelf een prioriteit

Als gecertificeerd coach en trainer, bied ik individuele en online coaching en trainingen aan.

Membership
MiesWorld InspiratieClub

MiesWorld’s InspiratieClub Membership houdt je bij de les en op je eigen pad. Je moet het wel zelf doen, maar je doet het nooit alleen. Vanaf het moment dat je meedoet, word je onderdeel van een leuke club ‘mooie toffe 40+ vrouwelijke professionals’ die gelijkgestemd zijn.

Je ontvangt

 • Focus van de maand
 • Wekelijkse inspiratie in inbox met tips, tools & tricks
 • Maandelijkse Q&A video
 • Deelname MiesWorld’s leukste besloten online clubhuis voor extra support en inspiratie
 • Vroege vogel toegang, kortingen en leuke duurzame deals

Meer over InspiratieClub

30 dagen Frisse Start – programma
Online Training & 1-op-1 VIP

Deze 30 dagen Frisse Start is een programma die je weer aan zet over jezelf en waar jouw hart ECHT van in de fik gaat! Met kleine haalbare stapjes kom je dichter bij jouw doel. Het is een leuk & leerzaam programma waar je ECHT iets aan hebt. Of je nu pas begint met ontdekken waar je hart van in de fik gaat of dat je al een stuk verder bent met het realiseren van je ideeën, wensen, dromen of doelen. Dat maakt niet uit. Samen creëren we in 30 dagen een persoonlijke roadmap die je keer op keer kunt blijven gebruiken om aangefikt te blijven over jezelf, je werk en leven. Hoe je jezelf op scherp kunt zetten en jezelf er aan te herinneren waarvoor je ’s morgens je bed uit stapt.
Dit is echt een programma ‘for life’.

MEER OVER 30 DAGEN PROGRAMMA

Je beleefverhalen en wekelijkse inspiratiemails vol frisse tips, praktische tools en leuke levenslessen en avonturen in MiesWorld InspiratieClub geven gelijk een frisse boost aan mijn week. Super. You do indeed make inspiration serious business!

Esther – Journalist & Consultant ( over de MiesWorld InspiratieClub )

Reacties van deelnemers

Michèle een waardevolle en praktische sparringpartner die je in korte tijd echt duurzaam verder brengt. Zowel op persoonlijk als professioneel vlak. Met haar Rotterdamse Niet Lullen Maar Poetsen mentaliteit durft ze mij een oprechte spiegelte houden zodat ik op mijn eigen pad blijf. Mies gaat niet op de stoel van de coach zitten, maar ze gaat juist naast me staan en kijkt met me mee, waar ik naartoe wil. Dan komt de bevlogen sparringpartner in haar omhoog, die voor me door het vuur gaat. Ze levert haar meedenkkracht, ervaring en groot netwerk met wat ik nodig heb. Verbind me eventueel direct aan de juiste mensen zodat ik heel makkelijk kan versnellen.En niet te vergeten is Michèle gewoon een tof wijf met een warm hart en Rotterdamse humor die durft te zeggen waar het op staat en je een eerlijke schop onder je kont verkoopt.

Rust!’ schoot er door mijn hoofd, ‘wat ik echt wil is rust maar dat kan vast niet de bedoeling zijn’.Zo begon mijn inspiratie-avontuur.‘Michèle’s 30 DAGEN gaat toch over actie, de beuk erin! Vroeg ik mij luidop af. En toch is ‘rust’ precies dat wat mij die 30 dagen uiteindelijk heeft gebracht.

Michele zorgt voor inzicht. Ze inspireert je om iedere dag een klein stapje in de goede richting te doen. Het is onvoorstelbaar wat je in 30 dagen allemaal kan bereiken.Het is aan mij om die kans te pakken en de kwaliteit van mijn leven te verbeteren. Disclaimer: deze 30 dagen is ongeschikt voor mensen die geen zin hebben in een bak levenslust. 🙂

Matthijs, Deelnemer 30 dagen VIP
Door 30 dagen Frisse Start heb ik weer een stukje van mezelf gevonden. Niet dat ik het kwijt was, maar het werd overschaduwd door veel factoren. Factoren die ik kan beïnvloeden, dat is me nu wel duidelijk geworden!! De mooiste eyeopener was toch wel de zin: Zorg dat een Ja tegen een ander is ook een ja is tegen jezelf Hoe vaak gebeurt het wel dat deze zin niet op gaat… te vaak naar mijn gevoel. Door het volgen van het 30 dagen VIP programma van Michele Sparreboom heb ik meer ruimte om me zelf te zijn, heb ik mijn grenzen helder en geef ik deze ook aan (niet altijd maar ik herken dit!). Wat ook erg mooi is dat iedereen verantwoordelijk is voor z’n eigen gedrag, ik ben nu het inzicht rijker dat je dan ook de verantwoordelijkheid moet laten daar waar het hoort. Als met al heeft dit een enorme energieboost gegeven en kan ik weer vol zelfvertrouwen en uitdaging lekker mezelf zijn!
Nienke, Deelnemer 30 dagen VIP

Michele is een zeer inspirerende, emotioneel intelligente, snel schakelende coach en inspirator. Ze doorziet je problemen in een split second, en helpt je om zelf met een aanpak en oplossing te komen, die sustainable is. Haar oprechte interesse, warmte, kick-ass mentaliteit en betrokkenheid maken dat je het echt gaat geloven; namelijk DAT JE HET KAN! En wat kan je dan? Het verschil maken, je doel bereiken, ook al lijkt het ver weg en onbereikbaar. Ik ben haar oprecht dankbaar voor deze training ’30 dagen Frisse Start’!

Mariëlle, Deelnemer 30 dagen VIP

30 dagen Frisse Start! Dat is waar ik de afgelopen maand mee bezig ben geweest samen met Michèle Sparreboom. Een echte Rotterdamse aanpakster, Haar online training ’30 dagen’ is een leuk & leerzaam programma waar je echt iets aan hebt. Of je pas begint met ontdekken wat je echt wilt of dat je al een stuk verder bent in het realiseren van jouw dromen, doelen en ideeën, dat maakt niet uit. Je kunt het programma keer op keer herhalen om jezelf op scherp te zetten en jezelf eraan te herinneren waar je ‘s morgens je bed voor uit stapt. Dit is echt een programma ‘for life’.

Na 30 dagen heb je met kleine stappen een hele grote stap dichter naar je jezelf, je droom en wat je echt wilt gemaakt. Met Michèle als jouw persoonlijke sparringpartner ,die je keer op keer met simpele, effectieve tips&tools inspireert en uitdaagt het beste van je eigen leven te maken.

Annemieke, Deelnemer 30 dagen VIP

Mijn tweede (Ja! Tweede!) 30-dagen Frisse Start’’ training is achter de rug! In oktober 2013 heb ik mijn eerste 30 dagen traject gevolgd bij Michèle. Vooral op persoonlijk vlak zijn er grote veranderingen in gang gezet en heb ik grote stappen gemaakt.  Het programma zit als een geoliede machine in elkaar. Elke ochtend een inspirerende herinneringsmail in je inbox met een nieuwe opdracht, die voor je klaarstaat in je eigen online account. De perfecte ondersteuning om elke dag met datgeen bezig te zijn waarmee je bezig wilt zijn! Naast de mails, video’s en opdrachten hebben ook de skype gesprekken met Michèle mij enorm geholpen. Even sparren, je vorderingen doornemen om er vervolgens elke keer weer achter te komen; F*CK…wat is er alweer veel gebeurd en wat heb ik al weer veel bereikt. Heerlijk! 

Hanneke, Deelnemer 30 dagen VIP

Opdrachtgevers

In de media

COLUMNS EN INSPIRATIEVOOR JOUW BESTE TWEEDE HELFT

Blog

Alle columns