Jumbo Meets Snollebollekes

Momenteel pas ik op het huis van mijn vriendin Nadine in Brouwershaven. Ze is lekker twee weken met de kindjes naar Zweden en ik pas daarom liefdevol op Donna de poes. Eerlijk gezegd ben ik ook wel blij. Want deze zomer! Really! Wind, regen, op een boot. Het wordt gewoon niet meer droog. Daarnaast hoor ik continue het nummer Rock The Boat in mijn hoofd. Vandeweek met die stormen ‘s nachts was het eerder een EK-reclame van Jumbo en de Snollebollekes. Van links….naar rechts… Hahaha. Het hield me gewoon wakker ‘s nachts. Dus heerlijk even in dit fijne huis schuilen.

Anti-natte-pakken-actie

Vrienden van mij staan op de camping in Kamperland met hun tieners. Vrijdagmiddag kreeg ik een appje van Leoni: “Mies, ben jij thuis? We zitten in de buurt?” Haha. Op een gegeven moment ben je gewoon klaar met wind, dus ik zei: “Kom lekker eten. Maken we er gezellig een pastanight van.” Op een gegeven moment, moet je gewoon warm vullend eten hebben. Wanneer je het koud hebt, gaat er niets boven een heerlijk bord comfortfood. Zoals oldskool spaghetti bolognese. Dus schoven we met z’n allen heerlijk aan tafel.

Natutten en trutten

Na afloop vroeg de jongste, Senna, met de grootste pretogen of ze lekker in bad mocht? Zakte Michael even heerlijk onderuit op de bank om de Olympische Spelen te kijken. De twee tieners verruilden hun telefoon voor de piano in de huiskamer. Terwijl Le en ik heerlijk met een kop warme thee aan de eettafel bleven hangen. Even knus cocoonen en opwarmen met elkaar. En Donna de poes? Die vond het maar wat gezellig dat er weer zoveel mensen in huis waren.

Van die spontane simpele geluksmomenten met een enorm goud randje.