Hahaha oke…Tinder blijft toch echt bijzonder….Ik dacht gisteravond spontaan…hoe leuk, ik probeer het gewoon weer eens. Meestal heb ik een haat/liefde verhouding met deze app. Maar waar kom je anders een leuke vent tegen. En best gezellig toch om weer eens een leuke man te leren kennen. Wie weet. Ik sta er zeker voor open 🙂

Stier bij de hoorns vatten

Maar dan…. Zo’n man die je na drie zinnen mee naar de maan wilt nemen om daar te dineren. Don Juan, beter dat ik je nu de handleiding van de wondere wereld van Mies geef. Ik ben een stier! Mij moet je de hele dag voeren. Geef me eten en ik maak je gelukkig. Of ik geef jou eten en dan zijn we samen gelukkig. Weet je hoe ver de maan is! Tegen die tijd vergaat dit bourgondische exemplaar zo van de honger en ben ik so hangry dat je spontaan besluit naar huis te gaan omdat er geen land, of uhhh maan, meer te bezeilen is met me. Kans is groot dat je op mijn hoorns beland. Ik vind het prima om hier in de buurt lekker samen te gaan eten en genieten. En waar dat dan is, ik laat me verrassen. Of ik verras jou.

Standje water branden

Oh hemel, misschien mis ik ook gewoon echt een gen, die heel veel andere van mijn soortgenoten wel hebben waar het gaat over dat soort dromerige woordjes. Maar wanneer iemand dat soort dingen zegt, dan staan mijn hoofd en ogen op standje: ‘joh, ik zie water ECHT branden Maar ECHT’ en mijn hersens vallen in een technisch wak! 🤓 Hoe dan? Ik stond vast en zeker bij de afdeling Lost&Found toen ze dit gen uitdeelden.

Met de snelheid van een raket naar links

En echt paardrijden vind ik echt wel heel leuk hoor. Helemaal over het strand. Maar een prins. Wees eerlijk…zie ik er uit als een prinsesje? Whahahahahah!!!! Wat ik met prinsen heb? Samen tegen lymfklierkanker knokken als echte superhelden. Dat is wat met echte prinsen doe. Tegen deze tijd in zo’n chat heb ik al zo’n lol met mezelf, dat ik blij ben dat zo iemand mij niet ziet.
En ik zoek toch al helemaal geen astronaut om mee naar de maan te gaan. Ik heb 10 jaar voor de KLM gewerkt. Ben de hele wereld over geweest. Een vlieger of steward oke. Dan kom je samen misschien nog eens IPB-end in Curacao. En daar word ik dan wel weer heel blij van om naar mijn dushi eilandje te gaan en rijkelijk samen te genieten. Maar een astronaut…. vriend, beter kun je met de snelheid van een raket naar links swipen. Of ik doe het.

Spring maar achterop bij mij…met je bourgondische billen

Wat is er mis met gewoon een hartstikke leuke normale kerel op een stalen ros waar je achterop kunt springen en je samen slap mee kan lachen. En die een dito vrouw zoekt. Dat is voor mij echt een meer dan dikke prima. Tenzij hij bang is voor mijn bourgondische billen op zijn bagagedrager natuurlijk…. dan is zo’n paard wellicht toch een betere optie.
Maar dat die amigo dan ook na drie berichtjes om je nummer en whatsapp vraagt omdat zijn chat op Tinder het niet doet….Want zijn app op Tinder doet raar en zorgt ervoor dat matches ineens wegvallen. Joh! 🤣😂 Heb even de Rotterdammer uitgehangen….. It’s not Tinder. It’s you. Oh en Bye bye. 😂😂😂
Word vervolgd…