30 dagen Frisse Start

TIJDELIJKE ACTIE

DOE NU 1 WEEK GRATIS MEE

 

( of het volledige 30 dagen programma tegen speciaal tarief ter gelegenheid van mijn 46e verjaardag op 6 mei a.s.)

De volgende 30 dagen training start over:
0
0
0
0
Days
0
0
Hrs
0
0
Min
0
0
Sec

30 DAGEN FRISSE START

Voel jij…

 • … dat je hoofd vaak vol zit?
 • … heb je een overvolle agenda en to-do list
 • … dat je Olympisch Goud hebt op alle ballen hooghouden?
 • … dat je niet helemaal top in je vel zit
 • … dat je jezelf chronisch aan het uitstellen bent
 • … richtingloos omdat je leven een ommekeer heeft gemaakt door bv. een scheiding, een ziekte of verlies van een dierbare of baan?

We wachten vaak af tot het leven ons zo’n grote uitdaging geeft, waardoor we ineens ‘noodgedwongen’ iets moeten gaan doen of in beweging komen. Maar waarom niet nu al de moeite nemen voor jezelf en op een leuke manier waarmaken waar je behoefte aan hebt. Het is prima om groot te dromen. Maar start gewoon klein en simpel. Begin bij de eerste stap die je wilt zetten en je bent al onderweg. Deze 30 dagen Frisse Start geeft je richting, houvast en is een enorme boost voor je energie en zelfvertrouwen.

JA. IK MELD ME AAN!

30 DAGEN FRISSE START

Laat mij je daarbij helpen

Mijn naam is Michèle Sparreboom. Ik ben ondernemer, No-nonsense LifeCoach, spreker, dagvoorzitter en bevlogen sparringpartner voor 40+ vrouwelijke professionals die de tweede helft van hun leven op alle vlakken de beste helft willen maken.
De afgelopen jaren heb ik vele mensen weer enthousiast gemaakt over zichzelf, hun werk en hun leven.Ik hebmet zoveel toffe mensen mogen sparren over hun leven, hun werk, maar ook hun wensen. Gewone hele leuke mensen zoals jij en ik. Drukke professionals. Alleenstaanden of juist ouders van jonge gezinnen. Mensen met dromen, wensen en ideeën voor hun eigen leven, die soms even vastlopen of ondergesneeuwd raken door het leven, alle verantwoordelijkheden of de waan van de dag.

Ik ontken de struggle niet. Integendeel. Juist daarom heb je  je iemand in je hoek nodig, die naast je gaat staan, met je mee kijkt en die een frisse blijk op zaken werpt. Die je eraan herinnert dat je überhaupt een keuze hebt. Dan de ingrediënten van je leukste werk en leven met je ontrafelt, zodat je ze nu al toe kunt gaan voegen in je leven. Je een spiegel voorhoudt, waar jij jezelf loopt te f*cken, die je de juiste GPS coordinaten laat intikken als jij een doodlopende straat inschiet. Dat is wat 30 dagen Frisse Start voor jou doet.

Door naast je te gaan staan. Met je mee te kijken. Een frisse blik op zaken te werpen. Met 30 kleine stapjes en in alle eenvoud meer ruimte ontdekken. In je hoofd. Je agenda. Je leven.

Ik kan me voorstellen, dat je nieuwsgierig bent, wat je van samenwerken met mij kunt verwachten. Wil je meer weten,, plan dan gerust vrijblijvend een call met me in.

 

Plan een vrijblijvende call in

Internationaal gecertificeerd
coach en trainer

Micbèle is voor mij een grote inspiratie, waarmee ik over alles kan sparren en die mij nieuwe inzichten kan geven wanneer dat nodig is. Daarnaast heeft Michele een ontzettend groot en waardevol netwerk, die ze maar al te graag inzet om de juiste mensen aan elkaar te verbinden. Ook hiervan heb ik vaak gebruik mogen maken. Snelheid, kwaliteit, creativiteit en passievol zijn voor mij de woorden die ik zou gebruiken om haar kwaliteiten te kenmerken.

Varida – Recruitment Consultant

30 DAGEN FRISSE START

Doe mee met de online training

Deze 30 dagen Frisse Start zet je weer aan over jezelf en waar jouw hart ECHT van in de fik gaat! Het is jouw persoonlijke inspiratie-avontuur waarbij je met kleine haalbare stapjes steeds dichter bij jouw doel komen. Het is een leuk & leerzaam programma waar je ECHT iets aan hebt. Of je nu pas begint met ontdekken waar je hart van in de fik gaat of dat je al een stuk verder bent met het realiseren van je ideeën, wensen, dromen of doelen. Dat maakt niet uit. Samen creëren we in 30 dagen een persoonlijke roadmap die je keer op keer kunt blijven gebruiken om aangefikt te blijven over jezelf, je werk en leven.  Hoe je jezelf op scherp kunt zetten en jezelf er aan te herinneren waarvoor je ’s morgens je bed uit stapt.
Dit is echt een programma ‘for life’.

iK DOE MEE

Soms kom ik van die mensen tegen waarvan ik zeg DIE IS ECHT! Zo iemand die straalt en waarbij de wereld mee gaat stralen. Ik weet niet WAT en HOE Michèle het doet … maar zij heeft het talent om vuurtjes aan te wakkeren waardoor dingen gebeuren en mensen tot leven komen. Inmiddels heb ik dankzij Michèle meerdere keren een 30 dagen gedaan met als resultaat 12 kilo afgevallen. Daarnaast hielp ze mij m.b.t. het schrijven van mijn boek, De 8 schatten van Santiago.

John – Ondernemer

30 DAGEN FRISSE START

Voordelen van 30 dagen

30 dagen: Kort genoeg om te overzien

30 dagen: Lang genoeg om ECHT een verschil te maken

30 dagen: Focus op jou en waar jij ECHT van aan gaat

30 dagen: Met kleine haalbare stapjes in de goede richting

IK MELD ME AAN

30 DAGEN FRISSE START

Dit zeggen de deelnemers

De 30 dagen van Michèle is een leuk & leerzaam programma waar je ECHT iets aan hebt. Of je nu pas begint met ontdekken wat je echt wilt of dat je al een stuk verder bent met het realiseren van je dromen, doel of ideeën, dat maakt niet uit. Je kunt het programma keer op keer herhalen om jezelf op scherp te zetten en jezelf er aan te herinneren waarvoor je ’s morgens je bed uit stapt. Dit is echt een programma ‘for life’.

Annemieke – Ondernemer

Door 30 dagen heb ik weer een stukje van mezelf gevonden. Niet dat ik het kwijt was, maar het werd overschaduwd door veel factoren. Factoren die ik kan beïnvloeden, dat is me nu wel duidelijk geworden!! De mooiste eyeopener was toch wel de zin: Zorg dat een Ja tegen een ander is ook een ja is tegen jezelf

Nienke – Regisseur Ruimtelijke Ontwikkeling Natuur & Milieu Federatie Zuid-Holland

Na 2 dure businesscoaches versleten te hebben zonder het gewenste resultaat bedacht ik me dat ik maar 1 ding nodig had. Mies! Waarom? Omdat ze niet uit theorie en modellen werkt, maar vanuit haar eigen levenservaring in de praktijk. In alle opzichten maakt dat Michèle een waardevolle en praktische sparringpartner die je in korte tijd echt duurzaam verder brengt. Zowel op persoonlijk als professioneel vlak.

Wanda – Ondernemer

Rust!’ schoot er door mijn hoofd, ‘wat ik echt wil is rust maar dat kan vast niet de bedoeling zijn’. Zo begon mijn ’30 dagen’ avontuur. ‘Dit programma gaat toch over actie, de beuk erin! Eindelijk die zaken voor elkaar krijgen die al die tijd zijn blijven liggen. Rust kan daarvan toch niet het doel zijn?’ Vroeg ik mij luidop af. En toch is ‘rust’ precies dat wat mij die 30 dagen uiteindelijk heeft gebracht.

Matthijs – Senior Consultant Rijkswaterstaat

Plannen maken, wensen uitspreken, dromen visualiseren, we doen het allemaal wel eens. We nemen ons soms zelfs voor om ‘voortaan dit..’ of ‘in de toekomst dat..’ te doen. Maar hoe vaak komt het ook echt tot actie? Ook al wil je iets nog zo graag, de echte actie, dat blijft vaak achterwege. En precies daar komt Michèle om de hoek! Met haar programma 30 dagen biedt ze jou een houvast, geeft ze je richting. Je krijg tips, tools en opdrachten waardoor je jouw droom of idee omzet in daadwerkelijke actie. De figuurlijke ‘schop onder je kont’, die zo nodig is als je mooie plannen hebt maar tegelijkertijd een enorme neiging tot uitstellen!

Jet  – Adviseur Social Media Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat

Michele is een zeer inspirerende, emotioneel intelligente, snel schakelende coach en inspirator. Ze doorziet je problemen in een split second, en helpt je om zelf met een aanpak en oplossing te komen, die sustainable is. Haar oprechte interesse, warmte, kick-ass mentaliteit en betrokkenheid maken dat je het echt gaat geloven; namelijk DAT JE HET KAN! En wat kan je dan? Het verschil maken, je doel bereiken, ook al lijkt het ver weg en onbereikbaar. Ik ben haar oprecht dankbaar voor deze 30 dagen!

Mariëlle – HR Manager Blue Water App

30 DAGEN FRISSE START

Kun je je voorstellen hoe je je voelt

 • Meer rust en ruimte voor jezelf
 • Je zit weer vol zelfvertrouwen
 • Je hebt veel meer energie
 • Je zit weer lekkerder in je vel en je straalt meer. Ook leuk voor je omgeving. :-)
 • Je bent veel relaxter
 • Je voelt dat je weer in-charge bent!
 • Je kunt makkelijker schakelen tussen jezelf en de rollen die je vervult in je leven
 • Je hebt meer overzicht over je leven, werk en agenda
 • Je geniet  van meer Quality time voor jezelf en wat jij leuk vindt
 • Meer rust in je hoofd
 • Je weet weer waar je hart weer in de fik gaat
 • Je bent weer enthousiast over jezelf, je werk en je leven.

Schrijf je nu in

“Disclaimer: deze 30 dagen is ongeschikt voor mensen die geen zin hebben in een bak levenslust. 🙂

Matthijs – Senior Consultant

In 30 dagen maak je een ‘roadmap’ voor jouw leukste werk en leven.

Onderdelen 30 dagen programma

Je kunt de online training uitstekend alleen doen. Je ontvangt je iedere dag een opdracht in je eigen online omgeving. Daarnaast kun je je vragen stellen en extra support en inspiratie krijgen in de MiesWorld’s 30 dagen community.

Maar wanneer je echt alles eruit wilt halen, kies dan voor het exclusieve 1-op-1 programma. Dan krijg je bovenop het online programma 30 dagen lang mijn intensieve 1-op-1 begeleiding. Ik ben 30 dagen jouw sparringpartner en partner-in-crime in dit avontuur.  Naast 1-op-1 wekelijkse coaching, heb je 30 dagen lang mijn tussendoor support en kun je vragen stellen via whatsapp.

Let op: Er is per maand slechts plek voor max. 5 VIP-trajecten. Dus wees er snel bij.

BASIS:
+ 30 dagen online training
+ online community
(45 dagen toegang)

30 DAGEN ONLINE TRAINING

Elke ochtend een inspirerende herinneringsmail in je inbox met een nieuwe opdracht, die voor je klaarstaat in je eigen online account.

JOUW PERSOONLIJKE ROADMAP

Door de opdrachten creëer je in 30 dagen jouw persoonlijke roadmap, die keer op keer kunt gebruiken. Daarom is 30 dagen een ‘programma for life’

BESLOTEN COMMUNITY

In onze toffe 30 dagen community kun je terecht voor jouw vragen, extra support en feelgood. Met elkaar lachen, van elkaar leren en elkaar inspireren.

Ja, ik ga voor de online training

VIP:
+ 30 dagen online training
+ support in online community
+ wekelijkse coaching
+ 30 dagen tussendoor support per whatsapp

( 1 jaar toegang tot online training & community)

KENNISMAKINGSGESPREK

Kennismakingsgesprek om jouw wensen, dromen en doelen te bespreken

WEKELIJKSE 1-op-1 COACHING

Iedere week bespreken we jouw voortgang. Ontdekken we je uitdagingen en vieren we je behaalde successen. Ik hou je een spiegel voor. Geef je gerust een schop onder je kont. Ik moedig je aan. Ik geloof in je en ik juich voor je. Deze 30 dagen geef ik je al mijn meedenkkracht en verbind ik je eventueel aan mijn netwerk, zodat je nog sneller vooruit komt. I’ve got your back!

30 DAGEN SUPPORT PER WHATSAPP

30 dagen lang krijg je tussen onze sparringsessies door mijn aanmoediging, meedenkkracht en mijn support per whatsapp. Je kunt ook jouw vragen stellen. Deze 30 dagen is jouw feest.

Ja, ik kies de VIP

30 DAGEN FRISSE START

Schrijf je vandaag nog in

Stel jezelf niet uit tot morgen.
De komende 30 dagen gaan vanzelf voorbij.
Gun jezelf meer en maak jezelf en waar jouw hart van in de fik gaat tot een prioriteit.
Laat mij je daar bij helpen.

GRIJP DE TIJDELIJKE ACTIE EN JOUW 1 WEEK GRATIS

BASIS

149,00incl 21% BTW
 • 30 dagen tips, oefeningen en opdrachten in je eigen online omgeving
 • Online ondersteuning via de community
 • 45 dagen toegang tot het trainingsmateriaal en de online community

VIP

999,00incl. 21% BTW
 • Alles uit het basispakket
 • + Intakegesprek van 45-60 min.
 • + 5 x uur LifeCoaching met Michèle (via videobellen of op locatie)
 • + 30 dagen tussendoor contact via Whatsapp
 • + nazorg en evaluatie online gesprek paar weken na einde programma
 • + 1 jaar toegang tot het trainingsmateriaal en de online community
GRIJP DE TIJDELIJKE ACTIE OF JOUW 1 WEEK GRATIS

Ja, ik doe mee!

  Wordt je formulier niet verzonden? Check of je alle velden hebt ingevuld en probeer het opnieuw.